star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
cf21 proff sygehuse

Sygehuse og plejehjem

Forretning Kunde Arbejde

I bygninger hvor fokus ligger på helbredelse og velvære, har mennesker brug for beroligende og afslappende miljøer, der giver en samhørighed med verden udenfor og støtter helbredelse. Disse styrkende farvepaletter, kan hjælpe patienter med at slappe af og få en følelse af, at være i samhørighed med verden udenfor, mens de bliver helbredt. Farverne kan også tilføre et miljø som kan virke sterilt og kunstgjort, en følelse af naturlighed.

cf21 proff sygehuse

EARTH COLOURS – HELBREDENDE MILJØER

Farver: Som et ekko fra farverne i vores natur, kan disse farve, anvendt sammen med farven Brave Ground TM, hjælpe mennesker til at føle sig mere rodfæstet, afslappet og forbundet.
Relevans: Studier har vist, at farven grøn og natur-miljøer er positive for vores psykiske og mentale helbred. Nordsjö forskning viser også, at en monokromatisk farvepalette, af grønne og blå farver, visuelt reducerer den negative påvirkning der kan være i behandlingsrum.
Resultat: En helbredende farvepalette, som kan være med til at skabe en beroligende følelse i venteværelser og behandlingsrum, og på den måde hjælpe med til at lindre stress for både patienter og besøgende.

Årets farve sygehuse

Årets farve sygehuse

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere