Generelle regler for konkurrencer på Instagram

Shop via webshoppen og få chancen for at vinde en højtaler.
1 højtaler udloddes hver måned pr. land fra april til juni. Ved at deltage i konkurrencen godkender du disse generelle vilkår og betingelser samt accepterer behandlingen af personoplysninger.

1. Konkurrencen arrangeres af Nordsjö Professional Danmark (Akzo Nobel Deco A/S).

2. Konkurrencerne sponsoreres, promoveres eller administreres ikke på nogen måde af Instagram.

3. Din Instagram-profil skal oprettes i overensstemmelse med Instagrams politikker, og du skal have en åben profil. Falske profiler må ikke deltage i konkurrencen.

4. Vi forbeholder os retten til at fjerne og rapportere bidrag, der anses for ulovlige eller på anden måde etisk eller moralsk stødende og i strid med vores politik. Læs mere her: https://www.nordsjoprofessional.dk/da/vilkaar-anvendelse

5. Ved at dele din konkurrencepost overfører du ophavsretten af dette post til Nordsjö Professional. Dette betyder blandt andet, at alle dine rettigheder ophører og at Nordsjö Professional kan anvende dit post/bidrag uden tidsbegrænsning på nogen måde, dog kun inden for Nordsjös Professionals virkshomhed og i overensstemmelse med dansk lov og god praksis.

6. Vinderen udvælges af en jury fra Nordsjö Professional. Juryen udvælger vinderen baseret på dennes bidrag. Juryens afgørelse kan ikke appeleres.

7. Vinderen annonceres på Instagram-siden af Nordsjö Professional, ved et svar på vinderens bidrag samt et post på siden.

8. Vinderen skal kontakte Nordsjö Professional Danmark inden for 14 dage efter annonceringen af vinderen. Vinderen skal informere om adresse, kontaktoplysninger samt telefonnummer.  

Bemærk!  Hvis vinderen ikke kontakter Nordsjö Professional Danmark i henhold til det fastsatte tidspunkt, kan juryen udnævne en anden vinder af konkurrencen. Præmien sendes inden for 30 dage efter, at Nordsjö Professional Danmark har modtaget vinderens adresseoplysninger.

9. Præmien/gevinsten kan ikke ændres til kontanter og kan ikke byttes til andre produkter til en tilsvarende pris. En eventuel gevinstskat betales af vinderen.  

10. Konkurrencen løber frem til den 30. juni.

11.  Bopæl – Danmark

12. AkzoNobel ansatte må ikke deltage i konkurrencen

13. Du skal være professionel maler for at kunne deltage i konkurrencen

Personlig information

Når vi præsenterer vinderen, vil navnet på vinderen blive annonceret på Nordsjö Professionals Danmarks sociale medier og eventuelt hjemmeside.

Vi forbeholder os for ændringer i konkurrencebetingelserne, skrivefejl, tekniske fejl eller mistet funktionalitet, hvor problemet ligger hos anden leverandør fx. Instagram samt slutsalg af produktet.

Vinderens personlige informationer deles ikke med tredjeparter. Vi gemmer vinderens personlige informationer i op til 90 dage efter at vinderen er valgt.

Nordsjö Professional gemmer ikke personlig information for på anden måde, at anvende disse oplysninger i forbindelse med, at du deltager i Nordsjö Professional konkurrencer på Facebook eller Instagram. Vi bruger derfor ikke din data til indsamling, registrering, opbevaring eller formidling af dine personlige data.  

Hvis du anmoder om korrektion af fejlagtig personoplysninger eller ønsker mere information om behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på:  

Akzo Nobel Deco A/S

Amerikavej 15

1756  København V.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play