Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
img1

Nordsjö Pro Activity app

Forretning Kunde Arbejde

Aktivitetsapp´en ”Nordsjö Pro Activity” med styrkende og forebyggende øvelser


 

 

img2

Nordsjö Professional arbejder aktivt med konceptet ”Rationelt Maleri” hvis formål er at forenkle hverdagen for professionelle malere, ved hjælp af digitale hjælpemidler samt værktøj som er blidere for kroppen. Som en del af dette lancerer Nordsjö Professional i samarbejde med en svensk Naprapat-virksomhed aktivitetsapp´en ”Nordsjö Pro Activity” med styrkende og forebyggende øvelser, baseret på værktøj malerne allerede anvender i deres daglige arbejde. 


Nordsjö Pro Activity er udviklet i tæt samarbejde med diplom-uddannede naprapater fra virksomheden ’Naprapatlandslaget’ som i samarbejde med professionelle malere har udvalgt øvelser, som er specielt effektive for præcis malere, og som kan udføres ved hjælp af forskelligt maler-værktøj. Øvelserne fungerer forebyggende for de mest almindelige skader i maler erhvervet og er perfekte til korte mikropauser. 


– Med denne innovative aktivitetsapp vil vi hjælpe den professionelle maler, med at styrke kroppen samt forebygge skader, ved hjælp af enkelte øvelser som kan udføres når som helst på dagen, siger Heli Ekman, Brand Manager Nordsjö Professional.


Legitimeret naprapat Christofer Gyllenswärd har kigget nærmere på malerens hverdag, og studeret hvilke led samt muskelgrupper, som er særligt udsatte ved monotont og anstrengende malerarbejde. Baseret på hans analyse er øvelserne siden blevet udviklet, og kombineres herefter med de forskellige maleværktøjer, som kan bruges til at udføre øvelserne.   

– Med disse øvelser får malerne et værktøj til at forebygge og rehabilitere arbejdsrelaterede skader, siger Christofer Gyllenswärd.

 

 

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Farver indlæses...