Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Forretning

Et præcist overblik over arbejdets omfang og en projektplan – en detaljeret liste over, hvad der skal laves – hjælper dig i din planlægning, så kunderne bliver glade, og du undgår at skulle udføre ekstra arbejde gratis


 

img1

Mål arbejdet op

Det første du skal gøre, er selvfølgelig at måle arbejdet op, dvs. vægge, paneler, døre, vinduer osv. ned til sidste kvadratcentimeter. Kun når du kender arbejdets præcise omfang, kan du aftale med kunden, hvor meget maling, der er brug for, og hvor mange arbejdstimer du skal bruge.

 

Forberedelse inden arbejdet påbegyndes

Dette er et område, som kunderne ofte glemmer. Ved at informere dem på forhånd, kan dit projekt køre mere glat. Måske står der møbler, der skal fjernes, flyttes eller beskyttes. Giv tilbud på alle de omkostninger, der løber på.

 

Adgang til alle overflader

Kontrollér standen på alle de overflader; dvs. vægge, træværk, metal osv, der skal males. Husk at medregne tidsforbruget til at klargøre alle overflader til maling. Det kan omfatte tidskrævende opgaver som at fjerne tapet, slibning af træværk og spartling af ujævnheder.

 

Aftal kvaliteten på slutresultatet

Når du har aftalt, hvilke overflader, der skal males, skal du huske at aftale kvaliteten på slutresultatet. Tilbyd at rådgive kunden omkring valg af maling, forberedelse af overfladerne, grunding, antal påføringer og slutlakering for at opnå det ønskede resultat.

 

Valg af maling

Til sidst udarbejder du en liste over den maling, der skal anvendes – inklusiv deres farve koder – og hvilke overflader de forskellige typer maling skal anvendes på. Når du har styr på alle disse detaljer, er du klar til at afgive et bindende tilbud. 


AkzoNobel

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Henter dataene, vent venligst...