Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7

Vores mest slidstærke akryl vægmalinger nogensinde

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er miljømærkede, vandige vægmalinger med et ekstra niveau af Stain Resistance-formulering til overflader og miljøer der skal kunne tåle store belastninger. Udover en langvarig holdbarhed får man en perfekt, jævn finish i både lyse og mørke farver, helt uden rullespor. Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 giver overfladen en effektiv modstand mod at snavs og pletter trænger ind, hvilket gør det lettere at rengøre den malede overflade. I en sammenligningstest mellem Nordsjö Professional Rezisto 5 og fire andre tilsvarende konkurrerende produkter på det nordiske marked viste resultatet, at malingen har den bedste pletbestandighed; evnen til at modstå tilsmudsning fra vanskelige pletter og hvor let den malede overflade kan genoprettes ved vask.

Læs mere om hvordan Nordsjö Professional Rezisto 5 blev ”Bedst-i-test” i testene som blev gennemført af det uafhængige, statsligt ejet forskningsinstitut RISE Research Institutes of Sweden.

Fra skolekantiner og hoteller til private køkkener  

Med sin pletafvisende egenskaber er Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean udviklet specielt til overflader som ofte rengøres. Det gør den derfor optimal til offentlige miljøer, og samtidig fungerer den lige så godt i den private stue som i køkkenet, hvor væggene skal kunne tåle lidt ekstra.

nordsjo_professiona_rezisto_easy_clean_7

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er til maling indendørs og egner sig både til nybebyggelse samt renovering af vægge som har brug for en modstandsdygtig overflade, på f.eks. puds, beton, letbeton og byggeplader af forskellige slags. Produktet påføres med rulle, pensel eller sprøjte og kan fåes i 2.5L og 10L emballage samt tonet i S 0500-N i begge størrelser og glansgrader. Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 er Svanemærket.

nordsjo_professiona_rezisto_easy_clean_7

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7 produktegenskaber:


 

  • Fin struktur og god udflydning 
  • Ingen rullespor eller skjolder 
  • Let at påføre 
  • Perfekt finish i både lyse og mørke farver 
  • Kan sprøjtemales 
  • Brandteknisk klasse B-s1, dO 
  • Vaskeklasse 1 
  • Svanemærket
Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Farver indlæses...