Rezisto Easy Clean 5 med emblem

Bedst-i-Test: Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5

For at understøtte vores dokumentation for at Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean er vores mest holdbare maling nogensinde, har vi fået et uafhængigt testinstitut til at vurdere pletbestandigheden af en malet overflade.

Høje krav


Nordsjö Professional er en af Nordens ledende varemærke af produkter til professionelle malere, der stiller ekstra høje krav til både funktion og slutresultat. Vi benytter os af uafhængig tests og certificeringer for at skabe troværdighed i vores budskaber og for at give et ekstra niveau af sikkerhed til brugerne af vores produkter.

Nordsjö Professional Rezisto 5, en mat indendørs vægmaling, der er specielt udviklet til miljøer, hvor der stilles høje krav til overfladens modstandsdygtighed over for pletter (pletbestandighed) og hvor der er behov for, at kunne rengøre de malede overflader ved at vaske dem. 

For at understøtte vores dokumentation for at Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean er vores mest holdbare maling nogensinde, har vi fået et uafhængigt testinstitut til at vurdere pletbestandigheden af en malet overflade og sammenlignet resultaterne, af tilsvarende vægmalingsprodukter fra fire andre nordiske leverandører af maling. Resultaterne fra testen viser tydeligt, at Nordsjö Professional Rezisto 5 er Bedst-i-Test! 

Bedst-i-Test på hink

Sådan blev testen udført


Testen er udført af RISE (Research Institutes of Sweden) på vegne af AkzoNobel/Nordsjö Professional og omfatter Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 samt fire andre produkter med samme glansgrad fra velkendte malings mærker, af produkter som anbefales til miljøer, hvor der stilles højere krav til smudsafvisende og vaskbare overflader. 

Testen blev udført efter testmetoden DS/EN ISO 2812-4:2017. De malede overflader blev udsat for forurening af ketchup, rødvin, smør, olivenolie, te og kaffe. Efter 15 minutters eksponering blev teststofferne tørret væk, overfladerne blev skyllet med vand og tørret af. Pletterne blev derefter vurderet i henhold til DS/EN ISO 4628-1:2016 og rangeret umiddelbart efter samt igen efter 24 timer.

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 skilte sig ud som klart bedst i test, med mindst indflydelse på overfladen af de testede stoffer.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play