star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Colour of the year 2021

#nordsjö #nordsjømaling #cf21

Nordsjö Årets Farve 2021 er Brave Ground TM

Det er en varm, neutral farve, der tager os ned på jorden. Den giver en følelse af stabilitet og forankring, som perfekt reflekterer øjeblikkets stemning. Det er en alsidig farve, som tillader andre nuancer at skinne og på den måde er det en perfekt farve i integrering med en lang række andre farver.

Colour of the year maling

Vi kan levere farven i alle malinger

Nordsjö Professional A5

Nordsjö Professional A7

Nordsjö Professional A20

Nordsjö Professional 3

Nordsjö Professional 5

Nordsjö Professional 7

Nordsjö Professional 10

Nordsjö Professional 20

Nordsjö Professional P6

Nordsjö Professional P10

Nordsjö Professional P25

Nordsjö Perform+ Easy2Clean

Farvepalletter

Vi har fundet fire forskellige farvepaletter som støtter Nordsjö Årets farve - Brave Ground. Det er tendenser der er med til at løfte rum allesteder. Disse brugervenlige farvepaletter, giver et omfattende sæt af komplementære farver, som vil hjælpe specialister rundt om i verden, med at levere inspirerende resultater, der vil øge deres omdømme, imponerer deres kunder og overgå forbrugerens forventninger.