Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
img1

Nordsjö on Spotify

Arbejde

Lad ikke dit malerarbejde blive en sommerplage! Lyt til vores spillelister, og mærk energien og arbejdslysten krybe frem, og tænk på den dag du bliver færdig og kan nyde synet af et nymalet hus. Så kan du slappe af og fortsat nyde den musik vi har samlet til dig.


 

img2

For at resultatet skal blive så godt som muligt, er det også vigtigt at du føler dig motiveret og energisk – hele vejen! Det er trods alt dig der laver arbejdet, og at male huset skal ikke være en sommerplage!
Det vil os fra Nordsjö gerne hjælpe dig med!

Vi har derfor oprettet nogle spillelister til Spotify, specielt tilpasset de forskellige maleprojekter. Det betyder ikke noget om du er funk-fantast eller pop-professor – der er spillelister for alle

 

MAL MED OMTANKE

 

I vores seneste kampagne har vi samlet de tips, de produkter og den inspiration der er brug for når man vil male med omtanke. Og med ’omtanke’ mener vi både miljøvenligt for vores miljø, og for dig og dit hus. Lad os forklare det lidt nærmere…

 

MAL MED OMTANKE FOR MILJØET

 

Det er dét vi lige nu taler allermest om, når emnet handler om at male med omtanke; den miljøvenlige holdbarhed. Og det er helt sikkert en meget vigtig del. For at male med omtanke for miljøet, er det vigtigt, at du udvælger din produkter nøje. Vi lægger stor vægt på, at kunne tilbyde vores kunder miljøvenlige løsninger til både inden- og udendørsprokekter. Med vores Svanemærket system kan du male hele huset med omtanke – fra start til slut. Produkterne som samlet skaber en Svanemærket helhed, er Nordsjö Tinova Primer Exterior sammen med nogle af vores premium produkter som Nordsjö Tinova Premium Exterior+, Nordsjö One Super Tech og Nordsjö One Door & Window Tech. Ved at anvende disse produkter, kan du være sikker på, at du maler med omtanke for miljøet.

 

MILJØVENLIGT FOR DIG

 

At tænke på miljøet når man skal male, er som sagt meget vigtigt. Samtidig er der også andre ting, der betyder noget for, at projektet skal blive miljøvenligt. Ikke mindst dig selv – det er jo trods¨alt dig, der skal gøre arbejdet. For at resultatet skal blive så godt som muligt, er det også vigtigt at du føler dig motiveret og energisk – hele vejen! Det vil vi gerne hjælpe dig med! Vi har derfor lavet nogle spillelister til Spotify, specielt tilpasset de forskellige maleprojekter. Det spiller ingen rolle, om du er funk-fantast, pop-professor eller trance-tosset – der er spillelister til alle! Find link til vores spillelister under. KONKURRENCE Lige nu kører vi en konkurrence, hvor vi udlodder en bærbar bluetooth-højtaler - perfekt til sommerens udendørsprojekter. Læs mere om konkurrencen på vores facebook- och instagramkonto. Vi vil helt enkelt gøre malearbejdet enklere, sjovere og med omtanke for dig som skal male! Lyt til Nordsjös malevenlige spillelister som du finder på Spotify.

 

MED OMTANKE FOR DIT HUS

 

At male facaden på et helt hus, er et fantastisk og spændende projekt, og samtidig er detomfattende og tidskrævende. Derfor vil du selvfølgelig sikre dig, at malingen du maler med, holder så længe som muligt. Vi har i over hundrede år udviklet maling til de hårde, nordiske forhold og man kan sige, at vores hårde testarbejde har været det hele værd! Vi har i dag et unikt sortiment af maling, som er resultatet af dette lange forsknings- og udviklingsarbejde. Vi har helt enkelt maling, som kan slå det meste. Som f.eks. vores premiumprodukt Nordsjö One Super Tech, der beskytter din træfacade mod fugt og skimmel. År efter år.

img3

ONE SUPER TECH´S FANTASTISKE EGENSKABER

 

Selvrengørende, extrem glans- og farveholdbarhed, fantastisk dækkeevne og holdbarhed op til 16 år. For at dit hus skal holde sig smukt og fint i mange år fremover, har det brug for at blive plejet og passet på den rigtige måde. For at få det absolut bedste resultat og en lang levetid, anbefaler vi dig at anvende Nordsjö One Super Tech i system med Nordsjö Tinova Wood Base Oil og Nordsjö Tinova Primer Exterior. Anvender du disse produkter, så giver du din nymalede facade den bedst muligt chance for at beholde kvalitet og glans i lang tid. Du maler helt enkelt dit hus med omtanke!

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Farver indlæses...