star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Cf21 proff uddannelse

Rum for udannelse

Forretning Kunde Arbejde

For at maksimere indlæring og sætte skub til fantasien, har miljøer indenfor uddannelse brug for at være inspirerende uden at overvælde, og at skabe den perfekte baggrund for koncentration og friske tanker.

Cf21 proff uddannelse

Blå, grønne og brune …. Denne farvepalette indeholder dæmpede jordfarver, som arbejder naturligt sammen. Som et ekko af farverne fra verden udenfor, er dette autentiske og jordbundne farver, der giver os en samhøring med jorden og minder os om, at vi bliver nødt til at beskytte den. Vi får en følelse af at tage verden udenfor indendørs – farvepaletten er derfor et naturligt valg til opfriskning af sundheds- og kontormiljøer.

TIMELESS COLOURS – BALANCEREDE RUM

Farver: En kollektion af bløde neutrale og gule farver, der arbejder sammen med Nordsjö Årets Farve 2021, for at skabe en inspirerende, neutral farvepalette, som tilbyder balance, positivitet og et stabilt fundament til indlæring.
Relevans: Godt designede klasseværelser kan øge indlæring med 16%. Rolige, neutrale nuancer anbefales til væggene, for at maksimere ydeevnen.
Resultat: En tilpasningsdygtig palet, som løfter moderne og traditionelle bygninger, og giver en varm og energigivende baggrund for klasseværelser og offentlige uddannelsesinstitutioner.

Årets farve skole

Årets farve skole

Årets farve

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere