img1

Rum for udannelse

Forretning Kunde Arbejde

For at maksimere indlæring og sætte skub til fantasien, har miljøer indenfor uddannelse brug for at være inspirerende uden at overvælde, og at skabe den perfekte baggrund for koncentration og friske tanker.


 

img2

Blå, grønne og brune …. Denne farvepalette indeholder dæmpede jordfarver, som arbejder naturligt sammen. Som et ekko af farverne fra verden udenfor, er dette autentiske og jordbundne farver, der giver os en samhøring med jorden og minder os om, at vi bliver nødt til at beskytte den. Vi får en følelse af at tage verden udenfor indendørs – farvepaletten er derfor et naturligt valg til opfriskning af sundheds- og kontormiljøer.

 

TIMELESS COLOURS – BALANCEREDE RUM

 

Farver: En kollektion af bløde neutrale og gule farver, der arbejder sammen med Nordsjö Årets Farve 2021, for at skabe en inspirerende, neutral farvepalette, som tilbyder balance, positivitet og et stabilt fundament til indlæring.
Relevans: Godt designede klasseværelser kan øge indlæring med 16%. Rolige, neutrale nuancer anbefales til væggene, for at maksimere ydeevnen.
Resultat: En tilpasningsdygtig palet, som løfter moderne og traditionelle bygninger, og giver en varm og energigivende baggrund for klasseværelser og offentlige uddannelsesinstitutioner.

img2
img4
img5
Nordsjö Professional Expert app appstore google play