Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
img1

Nordsjö Professional App

Gå ikke glip af vores prisbelønnede app – et praktisk værktøj, som du altid har i baglommen! Her kan du gennemse produkter og finde produktoplysninger, hente produktark, teste vægge med valgfrie Nordsjö-farver i vores integrerede visualizer og finde den nærmeste forhandler.Nordsjö Professional Expert app

 

Nordsjö Expert App er den ultimative app, til dig som er professionel maler. Funktionerne i app´en er udviklet for, at du skal have et komplet værktøj i baglommen, når du er ude på en opgave. Du har i app´en adgang til Nordsjö Professionals komplette sortiment, farvekollektioner, produktinformation, farveberegner og datablade, som du enkelt kan downloade og sende videre til dine kunder.

 

Håndtere projekter

 

​Håndtér dine projekter ved at gemme dine noter, produkter, farver og billeder på et og samme sted. Så du hurtigt kan finde et projekt, hvor end du er. Projekthåndteringen gør det bl.a. lettere at planlægge indkøb af produkter og fakturere.

 

Søg blandt Nordsjö Professionals produkter

 

Få al information om Nordsjö Professionals produkter, f.eks. teknisk information, tekniske datablade og sikkerhedsdatablade. Dem kan du downloade og gemme sammen med dine projekter samt sende videre til dine kunder.

 

Match med eksisterende farver

 

Din kunde har måske allerede en favoritfarve på en ting eller et billede? Sammen kan I finde farver der matcher dette, ved hjælp af farvevælger-hjulet.

 

Visualiser farven ”live”

 

Ved hjælp af visualiseringsværktøjet, kan du med det samme se, hvordan farven vil se ud på væggen, på et foto eller som en video. Gem billedet sammen med et projekt og send det til din kunde.

 

Find en forhandler

 

Søg efter en forhandler nær dig og få kontaktinformation samt et kort.

 

Fakta Nordsjö Professional Expert app

 

Nordsjö Professional Expert app er en innovativ app, som bruger "augmented reality"-teknikken. Teknikken giver brugeren mulighed for at se resultatet af malerarbejdet, før malingen rent faktisk bliver påbegyndt. Visualizer viser, hvordan flere hundrede farver ser ud på væggene, i det rum, brugeren befinder sig i i farver fra farvesystem RAL, NCS og ACC. Den smarte app kan kende forskel på vægflader, møbler og andet interiør og male nydeligt uden om dem i realtid, når brugeren flytter sin smartphone eller tablet rundt omkring i rummet. Brugeren kan hurtigt og enkelt skifte mellem forskellige farver, og appens afdækningstapefunktion gør det muligt at opdele væggene i forskellige områder og male områderne i forskellige farver, så brugeren kan se, hvordan farverne fungerer sammen Nordsjö har nu lanceret den banebrydende app Nordsjö Professional Expert app, der for første gang giver brugere mulighed for at se farven på deres vægge i realtid, før der er malet så meget som en dråbe maling. Nordsjös Professional Expert app er gratis og findes nu både til smartphone og tablet i App Store og Google Play. I 2013 gennemførte Nordsjö en undersøgelse, der viste, at 93 % af de adspurgte mente, at farver kan påvirke vores humør og gøre os lykkelige, men mere end tre ud af fire (76 %) var bange for at vælge den forkerte farve. Vår app har til formål at overvinde dette og hjælpe forbrugerne, så de tør bruge flere farver i deres hjem.

Nordsjö Professional Expert app

Nordsjö Professional Expert app

Et praktisk værktøj, som du altid har i baglommen!

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Farver indlæses...