star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
CF proff kontor

Kontor

Forretning Kunde Arbejde

I vores stadig mere digitale verden, har vi brug for arbejdspladser, der kan hjælpe os med at slappe af og give os ro - steder der opfordre os til at skabe kontakter og arbejde sammen med at søsætte nye idéer.

CF proff kontor
CF proff kontor

EARTH COLOURS – EN PLADS TIL REKREATION

Farver: Blå og grønne sat sammen med Brave GroundTM – denne naturlige farvepalette tager os helt ned på jorden, og giver os en følelse af rodfæste og ro.
Relevans: I maj 2019, anerkendte World Health Organization, WHO, udbrændthed som en arbejdsmiljøskade. Folk tænker mere på hvordan de lever og arbejder, revurderer vores naturs ressourcer og leder efter måder, at bekæmpe stress på.
Resultat: Beroligende farver som kan hjælpe med til at reducere stress og give følelsen af at tage naturen indendørs, på stadig mere teknologi-drevne områder, både når det drejer sig om arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

Årets farve kontor

TRUST COLOURS – RUM DER FORENER

Farver: Jordtoner fra alle steder i verden – disse farver harmoniserer med Årets farve 2021 og er med til at forene.
Relevans: At opbygge menneskelige forbindelser på arbejdspladsen er nøglen til en succesfuld forretning, og folk søger til områder der tilskynder det.
Resultat: En farvepalette der forener, og samler en bygnings forskellige elementer. Farvens varme toner passer godt til offentlige rum – møde- og konferencerum, receptioner, lounges og caféer – alle de steder hvor folk opfordres til at samles og dele idéer.

Årets farve kontor

Årets farve kontor

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere