img1

Kontor

Forretning Kunde Arbejde

I vores stadig mere digitale verden, har vi brug for arbejdspladser, der kan hjælpe os med at slappe af og give os ro - steder der opfordre os til at skabe kontakter og arbejde sammen med at søsætte nye idéer.


 

img2

Ved at arbejde med rationelt værktøj, får du et bedre slutresultat ved brug af en mindre mængde spartel og færre kanter der skal slibes.

Det er ofte en fysisk udfordring at påføre spartel og ikke mange malere ser frem til dette job. Desuden er man udsat for flere risici, når man står og balancere på en malertrappe. Hvor mange har ikke fået stænk af spartel i øjnene? Ved at arbejde med rationelle værktøj, får du et bedre resultat ved brug af en mindre mængde spartel og du får færre kanter der skal slibes. Samtidig skåner du din krop og dit helbred, med færre tunge løft og får en bedre kropsholdning, når du arbejder.

Alle Nordsjös spartelprodukter er udviklet og tilpasset for at kunne anvendes med forskellige metoder, alt fra traditionelt spartling i hånden til påføring med rulle, Spartelbox, Bazooka eller højtrykssprøjte. Nordsjö er desuden kendt for en høj kvalitet på spartel, hvilket også gør at du får et godt slutresultat uanset påføringsmetode og spartelprodukterne er lette at slibe.  

img3

EARTH COLOURS – EN PLADS TIL REKREATION

 

Farver: Blå og grønne sat sammen med Brave GroundTM – denne naturlige farvepalette tager os helt ned på jorden, og giver os en følelse af rodfæste og ro.
Relevans: I maj 2019, anerkendte World Health Organization, WHO, udbrændthed som en arbejdsmiljøskade. Folk tænker mere på hvordan de lever og arbejder, revurderer vores naturs ressourcer og leder efter måder, at bekæmpe stress på.
Resultat: Beroligende farver som kan hjælpe med til at reducere stress og give følelsen af at tage naturen indendørs, på stadig mere teknologi-drevne områder, både når det drejer sig om arbejdspladsen og på hjemmekontoret.

img4

TRUST COLOURS – RUM DER FORENER

 

Farver: Jordtoner fra alle steder i verden – disse farver harmoniserer med Årets farve 2021 og er med til at forene.
Relevans: At opbygge menneskelige forbindelser på arbejdspladsen er nøglen til en succesfuld forretning, og folk søger til områder der tilskynder det.
Resultat: En farvepalette der forener, og samler en bygnings forskellige elementer. Farvens varme toner passer godt til offentlige rum – møde- og konferencerum, receptioner, lounges og caféer – alle de steder hvor folk opfordres til at samles og dele idéer.

img5
img6
Nordsjö Professional Expert app appstore google play