img1

Offentlige miljøer

Forretning Kunde Arbejde

Farve er et af de mest visuelle designelementer på et hotel og på områder hvor vi samles i vores fritiden, og Colour Futures 21 er perfekt til at fremhæve miljøer i disse sektorer. Expressive colours kan skabe personlighed til offentlige miljøer, mens Timeless farvepaletten kan tilføre en balanceret baggrund.


 

img2
img3

EXPRESSIVE COLOURS- MILJØER SOM STIKKER UD

 

Farver: Modige og fremtrædende pink og røde farver, balanceret med varme neutrale farver og Nordsjö Årets farve 2021. Denne farvepalette kan tilføre liv og vitalitet.
Relevans: Sociale medier bliver mere og mere visuelle ( (mere en 95 millioner billeder bliver hver dag postet på Instagram) og mennesker søger til visuelt effektfulde og individuelle miljøer.
Resultat: En dynamisk og energisk farvepalette, som giver plads til kreativitet. Farvepaletten kan tilføre et eftertrykkeligt stempel til et miljø, hvilket gør, at stedet vil være mindeværdig, tiltrækkende og værd at dele med andre.

img4

TIMELESS COLOURS – BALANCET MIJØER

 

Farver: Bløde neutrale, okker og gule farver, der samarbejder med Nordsjö Årets farve 2021, for at skabe inspirerende og balanceret baggrunde.
Relevans: Vores designeksperter definerede i vores trendprognose, at mennesker revaluerer ting fra fortiden. De reagerer positivt på miljøer der uden grænser, forbinder det moderne med det traditionelle.
>strong>Resultat: En tilpasningsdygtig farvepalette der fremhæver historiske samt nutidige bygninger, og skaber en sammenhængende farvepalette til både offentlige og private miljøer.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Fetching the data, plz wait..