img1

Sygehuse og plejehjem

Forretning Kunde Arbejde

I bygninger hvor fokus ligger på helbredelse og velvære, har mennesker brug for beroligende og afslappende miljøer, der giver en samhørighed med verden udenfor og støtter helbredelse. Disse styrkende farvepaletter, kan hjælpe patienter med at slappe af og få en følelse af, at være i samhørighed med verden udenfor, mens de bliver helbredt. Farverne kan også tilføre et miljø som kan virke sterilt og kunstgjort, en følelse af naturlighed.


 

img2

EARTH COLOURS – HELBREDENDE MILJØER

 

Farver: Som et ekko fra farverne i vores natur, kan disse farve, anvendt sammen med farven Brave Ground TM, hjælpe mennesker til at føle sig mere rodfæstet, afslappet og forbundet.
Relevans: Studier har vist, at farven grøn og natur-miljøer er positive for vores psykiske og mentale helbred. Nordsjö forskning viser også, at en monokromatisk farvepalette, af grønne og blå farver, visuelt reducerer den negative påvirkning der kan være i behandlingsrum.
Resultat: En helbredende farvepalette, som kan være med til at skabe en beroligende følelse i venteværelser og behandlingsrum, og på den måde hjælpe med til at lindre stress for både patienter og besøgende.

img2
img3
Nordsjö Professional Expert app appstore google play