Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
img1

Evolutionen af farvetrends

Forretning Kunde Arbejde

Nordsjö Global Aesthetic Center er opsat på, at hjælpe alle med at finde den rigtige farve til deres maleprojekter. Hvert år. Nordsjö Professional inviterer en gruppe velansete arkitekter, redaktører, designere og analytikere til at samles og dele ud af deres globale trends og viden. Vores farveeksperter bruger herefter denne indsigt til at identificere Årets Farve og fire nye, let anvendelige farvepaletter rundt om denne.


 

img2

SIDSTE ÅR
2020 markerede et nyt årti, et nyt daggry, som fik Nordsjö til at udvikle farvepaletter med nuancerede toner inspireret af morgenhimlen. Farver som bragte liv til hotelbranchen, innovation på arbejdspladser, kreativitet i vores hjem, helbredelse i sundhedsvæsnet og stimulering til uddannelsesmiljøer.


VERDENEN I DAG
Vi har oplevet en uforudsigelig global forandring. En forandring som har destabiliseret og samtidig bragt os tættere på hinanden. Det har givet vores tanker et nyt fokus på hvad der virkelig betyder noget – at stå op for det vi tror på: at være i samhørighed med andre; værdsætte tidligere viden og arbejde på at finde smarte og bæredygtige løsninger for vores fremtid. Alt nyt kan være skræmmende. Er vi modige nok til, at tage det lille skridt, kan det lede os på det rette spor. Alt hvad vi har brug for, er modet til at omfavne forandring.


HVILKEN BETYDNING HAR DET PÅ FARVER?
Vi har brug for, at forstå hvordan vi kan beskytte, det vi holder af og hvordan vi kan gøre en forskel. Vi ønsker, at gendanne den naturlige balance, reparere verdenen og sikre en bæredygtig arv til vores børn. Dette bringer os videre til de naturlige toner af Nordsjö Årets Farve 2021, der indgyder stabilitet, vækst og potentiale. En styrkende, harmonisk farve, der samtidig giver os en forbindelse tilbage jorden og tilbyder os et solidt fundament.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Fetching the data, plz wait..