star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Asker Nordsjö One Transparent

Nordsjö One Transparent gjorde arbejdet: Let at påføre og let at arbejde med

Forretning Kunde Arbejde

Da malermesterfirmaet Meyer-Mørch AS fik til opgave at bejdse hele 9.000 kvadratmeter med paneler, faldt det naturlige valg på selvrensende bejdse fra Nordsjö.

Asker Nordsjö One Transparent  1

Boligforeningen Biterudtunet Boligsameie består af 33 rækkehuse, der ligger knap 2 kilometer fra Asker centrum i Norge. Da boligerne stod færdige i 2018, var al udvendig beklædning færdigbejdset fra fabrikken. Så i maj 2020 var det tid til fuld nedvaskning og yderligere bejdsning af træbeklædningen.

 

Opgaven gik til det veletablerede malermesterfirma Meyer-Mørch AS. Virksomheden holder til i Bærum og har mere end 45 års erfaring med en række håndværksydelser, herunder facaderenovering af parcelhuse og boligkomplekser.

 

– Projektet Biterudtunet Boligsameie var et relativt stort og langsigtet projekt. Hele 9.000 kvadratmeter træpaneler skulle bejdses ad tre omgange over en periode på 7 måneder. I alt blev der brugt lidt over 3.000 liter bejdse, fortæller Terje Hartmann, malermester og projektleder hos Malermesterfirmaet Meyer-Mørch.

Asker Nordsjö One Transparent  2

Et klart førstevalg

Biterudtunet Boligsameie blev bejdset i to forskellige kombinationsfarver: En lys, neutral farve og en sortbrun. Det var ikke tilfældigt, at malermesterfirmaet Meyer-Mørch valgte Nordsjö One Transparent som træbeskyttelse.

– Vi bruger en masse Nordsjö, og for os var Nordsjö One Transparent den bedste løsning i dette tilfælde, konstaterer Hartmann.

Den erfarne malermester fremhæver flere gode egenskaber, han sætter pris på ved den selvrensende, vandafvisende bejdse.

– Nordsjö One Transparent er meget nem at påføre og nem at arbejde med, selv på tør træbeklædning. Sammenlignet med traditionel oliebejdse er holdbarheden også langt bedre. Påføringsegenskaber, holdbarhed og pris er tre vigtige og afgørende faktorer for os, forklarer han.

Nordsjö Kim Telle

Unikke egenskaber

Kim Telle, malermester og Key Account Manager Pro hos Nordsjö, fortæller, at Nordsjö One Transparent er en bejdse af meget høj kvalitet.

– Nordsjö One Transparent er et rigtig godt produkt, som mange professionelle sværger til. Dette er en selvrensende, halvmat bejdse med ekstra god vejrbestandighed, hvor snavs og begroninger ikke sætter sig så godt fast i malingsfilmen.

Bejdsen, som er specialudviklet til at fremhæve træets struktur, giver ifølge Telle en særdeles flot finish.

– Eftersom den indeholder et UV-filter, som er med til at forebygge revner i træværket, er beklædning, der er behandlet med Nordsjö One Transparent, garanteret en lang og god holdbarhed. Og som Terje Hartmann påpeger, er den også meget nem at arbejde med.

Asker Nordsjö One Transparent  2

Godt samarbejde med Nordsjö

Terje Hartmann fortæller, at han har brugt produkterne fra Nordsjö i en årrække, og roser det samarbejde, de har med leverandøren.

– Kontakten med Nordsjö har altid været rigtig god. Vi får altid god opfølgning, og det er altid meget nemt for os at ringe og bestille varer. Varerne leveres hurtigt og effektivt; der er aldrig problemer.

– Samarbejdet med Kim fungerer særligt godt. Han er altid positiv og stiller altid op til inspektioner, så han kan give os sine vurderinger og anbefalinger. Og skulle der dukke tekniske spørgsmål og udfordringer op undervejs, er vi helt afhængige af at have Nordsjö i ryggen, afslutter Hartmann.

Fakta om Malermesterfirma Meyer-Mørch AS

• Etableret som en mestervirksomhed i 1973

• Datterselskab af Malercompagniet i Oslo

• Medlem af Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF)

• Tilbyder tjenester inden for malerarbejde, gulvlægning, tapetsering, lægning af vådrumsmembran, konsulentbistand m.m. til både den private og offentlige sektor.

Tekniske data om Nordsjö One Transparent

• Anvendelsesområde: udendørs

• Bindemiddel: akryl/alkyd

• Glans: halvmat 30

• 23°C 50 % RF: 2 timer

• Overmalbar: 6 timer

• Luft-/fladetemperatur: Min. +5°C, maks. 25°C

• Luftfugtighed RF: 40-80 % RF (65 % RF optimalt)

• Fortynding: vand

• Værktøj: pensel, rulle og sprøjte

• Forbrug, nymaling: 6-8 m2/l

• Forbrug, ommaling: 8-10 m2/l

• Emballagestørrelse: 1, 2,5 og 10 liter

• Baser: BC

• Rengøring: sæbevand

• Opbevaring: frostfrit

• VOC: (kat. A/d) 130 g/l. Indeholder maks. 95 g/l

Tips!

Med Nordsjö Proffesional App kan du som erhvervskunde få et overblik over farvevifter, farveberegneren, farvekort, produkter med mere. For hvert produkt er der produktdatablade, der kan udskrives efter behov, samt en farvescanner.

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere