Samarbejde giver en eksklusiv stemning i Borstahusen

Forretning  Kunde  Arbejde

Borstahusen er et charmerende fiskerleje uden for Landskrona i Skåne i Sverige. Byen blev grundlagt i 1776 og har mange fine ældre byhuse. Arkitekterne bag det nye kvarter Morgondoppet brugte dem som inspiration for at sikre, at de moderne nulenergihuse passer ind i omgivelserne. Og da det blev tid til at male, var det oplagt at bruge de miljømærkede produkter fra Nordsjö.


 

Udenfor giver Morgondoppets facader i fiskeskælslignende skifer et unikt look. Indenfor har husene en industriel og rå stemning. Men det er måske først og fremmest samspillet mellem det udvendige og det indvendige, der med de store glaspartier giver husene deres særlige karakter. Dette stiller også høje krav til finishen på alle malede overflader.

 

Roger Jönsson er byggepladschef hos Temab, som er ansvarlig for hele entreprisen.

 

  • Vi har valgt at holde os til én leverandør, hvad angår spartelmasse, væg- og loftsmaling indendørs samt alt træ udendørs. Her har vi valgt Nordsjö. Vores malere er glade for deres produkter, og desuden får man rigtig god service i butikken i Landskrona, hvor vi køber ind.

 

Petra Wågehed er sælger hos Nordsjö Professional, og hun synes, at projektet med Morgondoppet har været virkelig spændende, især fra et miljømæssigt perspektiv.

 

– Da der er tale om nulenergihuse, er miljøaspektet vigtigt. Og så er det ekstra godt, at vi kan tilbyde miljømærkede produkter, der er i tråd med projektets ambitioner.

 

Opførelsen af de syv huse i kvarteret Morgondoppet har også indebåret mange specialløsninger, der fremhæver husenes særlige karakter, hvor hver boligejer har været involveret og besluttet, hvordan de vil have det. Roger Jönsson fortæller:

 

  • Da vi skulle støbe etagedækket i underetagen, anvendte vi forlaserede limtræsbjælker og gulvbrædder som form. Senere lod vi dem forblive helt synlige for at skabe en rustik træfølelse i loftet. Bjælkerne og brædderne blev først laseret på vores eget værksted, og derefter endnu en gang på stedet.

 

Alle produkter blev leveret af Nordsjös franchisebutik i Landskrona, og undervejs har Petra Wågehed løbende haft kontakt med både butikschefen og Roger Jönsson fra Temab.

  • Temab er erfarne indkøbere, som er trygge ved deres produktvalg. Nordsjö Professionals rolle har været at være til stede og besvare spørgsmål, hjælpe dem med teknisk service, eller at jeg som sælger er taget ud til byggeriet.

 

Ofte har det stor betydning at få hurtigt svar på spørgsmål på stedet. Derfor er der flere kanaler, hvor malerne kan komme i kontakt med Nordsjö. Petra fortsætter:

 

  • Malerne har som regel styr på tingene, men hvis der opstår spørgsmål, kan de få den hjælp, de har brug for ved at tale med os eller den Nordsjö-butik, hvor de handler. Jeg slår også gerne et slag for vores apps, hvor der er nem adgang til en masse oplysninger, dokumenter og sikkerhedsblade.

 

Et projekt som kvarteret Morgondoppet bygger på et godt samarbejde og involverer mange mennesker, der alle stræber efter et flot resultat, når de sammen realiserer arkitekternes vision. Så bliver resultatet lige så vellykket som i Borstahusen.

 

Roger synes, at samarbejdet med Nordsjö fungerer rigtig godt, både med butikken og sælgeren hos Nordsjö Professional.

 

  • Servicen er altid høj, og vi føler os prioriteret. Vi har en god dialog, og de er der, når vi har brug for dem. Og så har de naturligvis et etableret og godt produkt, der garanterer et godt slutresultat.
 
 
 
                                                            Læs mere om Nordsjö Professionals produkter
Nordsjö Professional Expert app appstore google play