star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Projektafslutning og hvad du skal gøre, når malingen er tør

Kunde

Det hårde arbejde er overstået. Din næste opgave er at sikre, at dit arbejde giver det størst mulige afkast

Projektafslutning og tjekliste for professionelle malere

Et projekt er ikke slut, når malingen er tør. Det er nu, du skal tilføre din forretning ekstra værdi - et godt indtryk ved projektafslutning kan give god feedback fra kunden, nye opgaver og gode anbefalinger til potentielle nye kunder.

 

Den store præsentation

Lad din faglighed skinne igennem med en grundig rengøring af arbejdspladsen: det er nu, du skal overlade kundens hjem til ham eller hende igen. For at få den største effekt skal der ikke være nogle tegn på alt det hårde arbejde, du har udført. Sæt de opbevarede møbler tilbage på plads, fjern alt værktøj og materialer, og tænk på belysningen. Dagslys er bedst, så træk gardiner og persienner fra, og tænd noget lys, hvis rummet er mørkt.

 

Træd et skridt tilbage

Maling og renovering af hjem er en meget personlig oplevelse. Giv din kunde tid og plads til at se det færdige resultat. Pres ikke på for at få hurtig feedback fra kunden men vær klar til at lytte, når kunden er klar til at svare.

 

Tilbyd et indblik

Kunder kan være nervøse, når de skal se det færdige resultat. Når de har haft tid til at fordøje indtrykkene, kan du tilbyde dem en professionel vurdering af resultatet og hvordan du føler, at processen har fungeret.

 

Anmod om feedback

Stol på dig selv, når du beder kunden om feedback. Lad kunden vide, hvor vigtigt det er for dig og vær parat til at lytte. Hvis kundens feedback er positiv, så spørg, om de er villige til at skrive en anbefaling.

AkzoNobel
Projektafslutning for malere

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere