Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se

Tour de France med Nordsjö Professional

Forretning Kunde Arbejde

At AkzoNobel er Official Supplier til Tour de France, giver os en god chance for at engagere os i et af verdens mest farveglade sportsevent


Fejr det farverige Tour de France med os

 

AkzoNobel er officiel sponsor af Tour de France – en af ​​verdens mest farverige sportsbegivenheder. Kunder og medarbejdere, der stolt arbejder med Nordsjö Professionals malerprodukter, kan opleve engagementet på tæt hold, for denne gang starter det legendariske cykelløb med en enkeltstart i København 1. juli, hvorefter de to følgende etaper bliver kørt fra Roskilde til Nyborg og fra Vejle til Sønderborg.

Historisk parløb med Tour de France

Tour de France handler om teamwork, ekspertise og ambition. Det er egenskaber, der også er forbundet med Nordsjö Professional, vores pionerånd og vores forpligtelse til at være på forkant. Vores historie kører parløb med Tour de France, da vi begge startede vores rejse i samme år, 1903. Også i 2022 overlapper Nordjös historie med Tour de France, da løbet starter kun et ’stænk maling’ fra vores produktionsanlæg i Malmø, Nordens største anlæg til produktion af malerprodukter, og tæt på flere af vores PRO-butikker.

Kom på fransk visit i din butik

Kom og deltag i vores farverige fejring af Touren. 17. og 24. juni inviterer Nordsjö Professional alle sine kunder til en oplevelse af Frankrig og Tour de France i deres lokale butik. Mød os også på Nyborg Stævnet 23.-25. juni, og deltag i en konkurrence om Tour de France-merchandise. Benyt samtidig chancen for at se vores spændende produktnyheder, der lanceres til efteråret.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Henter dataene, vent venligst...