star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Din nye 7-punkts projekttjekliste

Arbejde

En komplet projekttjekliste danner grundlag for et veludført malerjob

Projekttjekliste og projektplan for malere

At støtte sig til en enkel projekttjekliste er en god måde at sikre, at alle detaljer er på plads, inden arbejdet påbegyndes. Følgende punkter skal tjekkes.

 

1. Tjek på farverne

Har kunden givet dig endelig besked om, hvilken farve der er valgt? Selv om det er vigtigt at rådgive kunden, er det afgørende, at det endelige farvevalg ligger hos kunden. Når du noterer præcist, hvilke farver eller farvekoder, der er valgt, får kunden større tillid til dig.

 

2. Tjek på arbejdets omfang

Har du styr på alle detaljer i din beskrivelse af arbejdets omfang inkl. forberedelsesarbejder, farvekoder, antal påføringer, eventuelle andre udfordringer, særlige kundeønsker og arealet af de flader, der skal males? Det er ikke smart at påbegynde arbejdet uden at have styr på alle detaljer, og det vil gøre det tydeligt for kunden at han eller hun har at gøre med en professionel maler.

 

3. Tjek på materialer

Når arbejdets omfang ligger fast men før du lægger dig fast på deadlines og den endelige projektplan, er det tid til at tjekke dine leverandører. Kan de levere de ønskede materialer til tiden? Er der specielle materialer, der tager længere tid at skaffe? Husker du også grundmalinger og specialværktøjer, som du eventuelt kan få brug for?

 

4. Tjek på udstyr

Har du brug for særligt udstyr som f.eks. ekstra lange stiger eller særligt kraftige slibemaskiner? Kan dit normle værktøj holde til opgaven?

 

5. Tjek på mandskab

Er der særlige opgaver, der kræver specialmandskab som f.eks. ekstra hjælpere eller en stukkatør? Tjek og dobbelttjek at de står til rådighed og deres priser, inden du lægger dig fast på dine projektomkostninger, deadlines og projektplan.

 

6. Tjek på kundeaftale

Din detaljerede kundeaftale skal indeholde en komplet arbejdsbeskrivelse samt betalingsbetingelser, detaljer om dine branchemedlemskaber, forsikringer og adgang til ankenævn, adgangsforhold til arbejdspladsen og andre forhold, som du finder vigtige. Arbejdet bør ikke påbegyndes, før kunden har set kundeaftalen og underskrevet den.

 

7. Tjek på betaling

Til sidst, har du bedt om forudbetaling som en del af den samlede betaling, og er den blevet betalt?

AkzoNobel
Produktplan og projekttjekliste for malere

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere