img1

Som man spartler, sliber man

Arbejde

Når du arbejder med rationelt værktøj, får du et bedre slutresultat ved brug af en mindre mængde spartel og færre kanter der skal slibesattimg2

Ved at arbejde med rationelt værktøj, får du et bedre slutresultat ved brug af en mindre mængde spartel og færre kanter der skal slibes.

Det er ofte en fysisk udfordring at påføre spartel og ikke mange malere ser frem til dette job. Desuden er man udsat for flere risici, når man står og balancere på en malertrappe. Hvor mange har ikke fået stænk af spartel i øjnene? Ved at arbejde med rationelle værktøj, får du et bedre resultat ved brug af en mindre mængde spartel og du får færre kanter der skal slibes. Samtidig skåner du din krop og dit helbred, med færre tunge løft og får en bedre kropsholdning, når du arbejder.

Alle Nordsjös spartelprodukter er udviklet og tilpasset for at kunne anvendes med forskellige metoder, alt fra traditionelt spartling i hånden til påføring med rulle, Spartelbox, Bazooka eller højtrykssprøjte. Nordsjö er desuden kendt for en høj kvalitet på spartel, hvilket også gør at du får et godt slutresultat uanset påføringsmetode og spartelprodukterne er lette at slibe.  

Vi anbefaler:

 

Spartel overfladen med Master Pro og formindsk antallet af spartelpåføringer og muligheden for en ”spartel-ryg”. Ved hjælp af forlængerskaftet samt et led- og justerbart hoved, kan du fra og med nu også bredspartle og spartle loft på den bedste tænkelige måde. Du slipper også for at stå og balancere på en malertrappe og for at flytte trappen løbende, da du har begge fødder placeret på gulvet under hele arbejdet. Se gerne vores film, hvor vi viser hvor hurtigt og enkelt du spartler med Master Pro, i forhold til traditionel spartling.

Ved at rulle Nordsjö rullespartel på væggen, udsætter du din krop for mindst mulige udfordringer og bliver hurtigere færdig, så du kan komme i gang med at slibe. Slibe gør du bedst med Master Pro, for hurtigt at blive færdig med store overflader og skåne dine skuldre. Se gerne hvad du vinder på i tid, ved at rulle i stedet for at påføre i hånden, i vores film med Stefan og Per fra Teknisk Service.

Nordsjö maskinspartel er en højtflydende letspartelmasse til rationelt malerarbejde med Spartelbox, Bazooka eller højtrykssprøjte. Med maskinspartel går det hurtigt at påføre spartel med Bazooka, at spartle gipspladesamlinger og fuldspartle med højtrykssprøjte. Se gerne vores instruktionsfilm til hvordan du anvender Bazooka, Spartelbox og højtrykssprøjte.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play