star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
Ratinelt maleri spartling som sparer tid

Som man spartler, sliber man

Arbejde

Når du arbejder med rationelt værktøj, får du et bedre slutresultat ved brug af en mindre mængde spartel og færre kanter der skal slibesatt

Spackling Nordsjo professional rationelt maling

Ved at arbejde med rationelt værktøj, får du et bedre slutresultat ved brug af en mindre mængde spartel og færre kanter der skal slibes.

Det er ofte en fysisk udfordring at påføre spartel og ikke mange malere ser frem til dette job. Desuden er man udsat for flere risici, når man står og balancere på en malertrappe. Hvor mange har ikke fået stænk af spartel i øjnene? Ved at arbejde med rationelle værktøj, får du et bedre resultat ved brug af en mindre mængde spartel og du får færre kanter der skal slibes. Samtidig skåner du din krop og dit helbred, med færre tunge løft og får en bedre kropsholdning, når du arbejder.

Alle Nordsjös spartelprodukter er udviklet og tilpasset for at kunne anvendes med forskellige metoder, alt fra traditionelt spartling i hånden til påføring med rulle, Spartelbox, Bazooka eller højtrykssprøjte. Nordsjö er desuden kendt for en høj kvalitet på spartel, hvilket også gør at du får et godt slutresultat uanset påføringsmetode og spartelprodukterne er lette at slibe.  

Vi anbefaler:

Spartel overfladen med Master Pro og formindsk antallet af spartelpåføringer og muligheden for en ”spartel-ryg”. Ved hjælp af forlængerskaftet samt et led- og justerbart hoved, kan du fra og med nu også bredspartle og spartle loft på den bedste tænkelige måde. Du slipper også for at stå og balancere på en malertrappe og for at flytte trappen løbende, da du har begge fødder placeret på gulvet under hele arbejdet. Se gerne vores film, hvor vi viser hvor hurtigt og enkelt du spartler med Master Pro, i forhold til traditionel spartling.

Ved at rulle Nordsjö rullespartel på væggen, udsætter du din krop for mindst mulige udfordringer og bliver hurtigere færdig, så du kan komme i gang med at slibe. Slibe gør du bedst med Master Pro, for hurtigt at blive færdig med store overflader og skåne dine skuldre. Se gerne hvad du vinder på i tid, ved at rulle i stedet for at påføre i hånden, i vores film med Stefan og Per fra Teknisk Service.

Nordsjö maskinspartel er en højtflydende letspartelmasse til rationelt malerarbejde med Spartelbox, Bazooka eller højtrykssprøjte. Med maskinspartel går det hurtigt at påføre spartel med Bazooka, at spartle gipspladesamlinger og fuldspartle med højtrykssprøjte. Se gerne vores instruktionsfilm til hvordan du anvender Bazooka, Spartelbox og højtrykssprøjte.

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere