Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
img1

Sådan blev Sundsvalls nye dagligstue skabt

Forretning Kunde Arbejde

Sundsvall anses for at være en af Sveriges smukkeste byer. Nu får bybilledet endnu en stilfuld tilføjelse i form af det nye Clarion Hotel, som er ved at blive bygget for ejendomsselskabet Diös. Her kan du læse om samarbejdet mellem Nordsjö Professional og de forskellige aktører i projektet ved skabelsen af det, som Nordic Choice Hotels grundlægger Petter Stordalen kaldte Sundsvalls "nye dagligstue", da det første spadestik blev taget i marts 2019.


 

img2

Ligesom alle større byggeprojekter med en ambitiøs tidsplan er en hotelbygning en udfordring for alle involverede, fordi hvert trin i processen skal klappe – fra byggelogistik til malingleverancer. Når det gælder selve malerarbejdet, har et hotelprojekt mange arealer og rum med forskellige funktioner, hvilket stiller høje krav til produkterne og udførelsen af arbejdet.

img3

Mattias Zografos er adm. direktør for 2M Måleri, som har totalentreprisen på malerarbejdet: Hotellet har 270 værelser, konferenceområder, restaurant, barer, fitnesscenter og offentlige områder, som vi blev bestilt til at male. Vi har malet hoteller før, og det er ganske specielt. Det kræver virkelig, at man har styr på det.

Hvis tidsplanen skal holde, er det afgørende, at den rette maling og de rette malervarer leveres på rette tidspunkt. Derfor var det så vigtigt, at samarbejdet mellem 2M Måleri, Nordsjö Professional og den lokale butik Ejes Färghus Nordsjö Idé & Design fungerede smidigt i alle led. Eftersom 2M Måleri har hovedkontor i Stockholm, var det naturligt, at kontakten med Nordsjö Professional skete gennem sælger Niklas Backlund Wass, som selv er baseret i Stockholm. I Sundsvall var Nordsjös sælger Peter Norberg kontaktperson i det daglige arbejde sammen med Nordsjöbutikken, som tog sig af alle leverancer.

img4

Niklas Backlund Wass, ansvarlig sælger i Stockholm: Jeg har samarbejdet med 2M i noget tid. Inden jeg kom til Nordsjö, arbejdede jeg hos en anden malingleverandør. Da jeg derefter startede hos Nordsjö, ønskede både jeg og 2M at fortsætte vores samarbejde, så sådan er det. Vi har altid en god dialog, og de er meget effektive og dygtige.

 

 

 

 

 

 

 

img4

Peter Norberg, sælger i Sundsvall: Til hvert projekt er der en rumbeskrivelse, som danner grundlag for arbejdet, og hvor der står, hvilken overflade bestilleren ønsker. Normalt har maleren selv styr på det. Men nogle gange opstår der spørgsmål, og så kan vi hjælpe med at pege på de rette produkter, alt efter hvad maleren er vant til, og hvilken arbejdsmetode der skal anvendes.

2M Måleri er langt fremme, når det gælder brug af maskiner til påføring af både spartelmasse og maling. Nordsjö Professional er en stærk fortaler for rationelt malerarbejde, hvor man netop udnytter muligheden for at bruge for eksempel sprøjtespartel. Det sparer tid og belaster kroppen mindre.

Mattias Zografos fra 2M Måleri: Vores branche har stået stille i meget lang tid. Maskinerne har eksisteret i et stykke tid, men det er gået lidt langsomt med at få dem ud til malerne. For os hos 2M, som ofte arbejder med større projekter, øger de effektiviteten og nedsætter tidsforbruget en hel del. De hjælper os med at male rationelt.

img5

Hvad havde ejendomsselskabet Diös af ønsker og krav med hensyn til opførelsen af Clarion Hotel? Ola Novén er projektudvikler hos Diös:

- Vi stillede krav om, at projektet skulle bygges i henhold til et miljøcertificeringssystem, og vi valgte at bruge systemet BREEAM-SE med niveauet Very Good. Det hjælper os med at stille krav og kvalitetssikre byggeprocessen med hensyn til miljø og bæredygtighed.

Det stiller også krav til, at de anvendte materialer og malinger ikke er miljø- eller sundhedsskadelige. Nordsjö Professional tilbyder en række miljømærkede malinger, som også blev anvendt, da hotellet blev malet. Hotelværelserne blev malet med Nordsjö Professional 5. Det var den maling, der var specificeret i kravene, og som også var beregnet til at blive brugt til offentlige områder, såsom indgang og hotelgange. Men da 2M Maleri og Nordsjö-sælgerne havde overvejet det, blev det besluttet, at det ville være bedre at bruge Nordsjö Professional P6, som indgår i en serie maling, der er mere holdbar.

Mattias Zografos: Hvis der er et mere velegnet produkt, plejer vi og Nordsjö at tale om det og i fællesskab anbefale kunden at bruge det i stedet.

Hos Diös ser man frem til, at det nye hotel skal åbne. Visionen er, at det skal være med til at udvikle Sundsvall til en af Sveriges mest inspirerende byer, idet Clarion Hotel vil skabe en større tilstrømning af mennesker og tilbyde nyt farverigt indhold i byen.

Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Henter dataene, vent venligst...