Din nye 7-punkts projekttjekliste

Arbejde

En komplet projekttjekliste danner grundlag for et veludført malerjob


 

img1

At støtte sig til en enkel projekttjekliste er en god måde at sikre, at alle detaljer er på plads, inden arbejdet påbegyndes. Følgende punkter skal tjekkes.

 

1. Tjek på farverne

Har kunden givet dig endelig besked om, hvilken farve der er valgt? Selv om det er vigtigt at rådgive kunden, er det afgørende, at det endelige farvevalg ligger hos kunden. Når du noterer præcist, hvilke farver eller farvekoder, der er valgt, får kunden større tillid til dig.

 

2. Tjek på arbejdets omfang

Har du styr på alle detaljer i din beskrivelse af arbejdets omfang inkl. forberedelsesarbejder, farvekoder, antal påføringer, eventuelle andre udfordringer, særlige kundeønsker og arealet af de flader, der skal males? Det er ikke smart at påbegynde arbejdet uden at have styr på alle detaljer, og det vil gøre det tydeligt for kunden at han eller hun har at gøre med en professionel maler.

 

3. Tjek på materialer

Når arbejdets omfang ligger fast men før du lægger dig fast på deadlines og den endelige projektplan, er det tid til at tjekke dine leverandører. Kan de levere de ønskede materialer til tiden? Er der specielle materialer, der tager længere tid at skaffe? Husker du også grundmalinger og specialværktøjer, som du eventuelt kan få brug for?

 

4. Tjek på udstyr

Har du brug for særligt udstyr som f.eks. ekstra lange stiger eller særligt kraftige slibemaskiner? Kan dit normle værktøj holde til opgaven?

 

5. Tjek på mandskab

Er der særlige opgaver, der kræver specialmandskab som f.eks. ekstra hjælpere eller en stukkatør? Tjek og dobbelttjek at de står til rådighed og deres priser, inden du lægger dig fast på dine projektomkostninger, deadlines og projektplan.

 

6. Tjek på kundeaftale

Din detaljerede kundeaftale skal indeholde en komplet arbejdsbeskrivelse samt betalingsbetingelser, detaljer om dine branchemedlemskaber, forsikringer og adgang til ankenævn, adgangsforhold til arbejdspladsen og andre forhold, som du finder vigtige. Arbejdet bør ikke påbegyndes, før kunden har set kundeaftalen og underskrevet den.

 

7. Tjek på betaling

Til sidst, har du bedt om forudbetaling som en del af den samlede betaling, og er den blevet betalt?


AkzoNobel

Nordsjö Professional Expert app appstore google play