star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Vi hjælper dig med arbejdet via rådgivning og støtte

advice_1_header_painters_desk_advice
rationellt_maleri_857

Rationel maling

Et rentabelt helhedskoncept til den professionelle maler. Når du er Nordsjö-partner, hjælper vi dig med at få mere fra hånden på kortere tid og med et bedre slutresultat. Professionelle malere, som arbejder effektivt, får både mere tid og flere penge ud af anstrengelserne. Når du er Nordsjö-partner, hjælper vi dig med at få mere fra hånden – på kortere tid og med et bedre slutresultat. Rationel maling er et helhedskoncept, som gør din hverdag mere enkel. Vi tilbyder dig rigtig gode produkter, værktøjer og maskiner. Derudover fortæller vi om effektive, ergonomiske arbejdsmetoder og har løbende uddannelse. Vi vil hjælpe dig med at arbejde bedre, mere sikkert og mere effektivt. I sidste ende er det med til at udvikle din virksomhed, og dermed får du en mere rentabel forretning. Kort sagt bestræber vi os på at finde smarte løsninger, som giver dig glade kunder.

40_tidstudier_-_copy_5

Tidsstudier

Et rentabelt helhedskoncept til den professionelle maler. Når du er Nordsjö-partner, hjælper vi dig med at få mere fra hånden på kortere tid og med et bedre slutresultat. Professionelle malere, som arbejder effektivt, får både mere tid og flere penge ud af anstrengelserne.

kvf_work2_rolleronwall_-_copy_0_3

Instruktionsfilm

Når du er Nordsjö-partner, hjælper vi dig med at få mere fra hånden på kortere tid og med et bedre slutresultat. Professionelle malere, som arbejder effektivt, får både mere tid og flere penge ud af anstrengelserne.

40_tidstudier_-_copy

Kommende undervisning

Nedenfor kan du se, hvilken undervisning vi tilbyder. Hvis du er interesseret i at tilmelde dig nogen af kurserne, skal du udfylde formularen på næste side. Herefter kontakter vi dig. Undervisningen er til dig, som er professionel maler, ejer et malerfirma eller er økonomiansvarlig og vil videreudvikle sig inden for malerfaget. Her kan du prøve de nyeste produkter og det nyeste værktøj sammen med henblik på at opnå konkurrencemæssige fordele, der fører til bedre indtjening.

extreme-painting-banner-2

Extreme Painting

Ekstreme udfordringer. Ambitiøse proffessionelle malere. Maling i topkvalitet. Oplev hverdagen med Nordsjö Professional Extreme Painting