Udvalg af spartelmasse

Et sortiment af spartelmasser til alle udfordringer. Nordsjös store sortiment af spartelmasser er værdsat og kendt for at være ekstremt smidigt at arbejde med. For os er det en selvfølgelighed at satse på bæredygtig produktudvikling, og i år kan størstedelen af vores spartelmasser bryste sig af Svanemærket.


 

img1

Professional Maskin

 

Er en højtfyldende letspartelmasse, der er specialtilpasset til påføring med bazooka, spartelboks og højtrykssprøjte. Allround-spartelmasse til de fleste spartlingsopgaver i tørre områder, der giver et perfekt slutresultat

 

Professional Rullespartel

 

Mere effektiv end traditionel bredspartling med rigtig god fyldeevne. Den leveres i en 15 liters emballage, der passer til en rulle.

Professional Let Sprøjtespartel

 

Sprøjtespartel til spartling af samlinger og bredspartling, tapetsamlinger og cirkelspartling af lofter. Den flyder nemt i sprøjten og giver en fin og jævn overflade. Er også velegnet til påføring med rulle og udglatning med Master Pro. Spartelmassen er 7 kg lettere end traditionel sprøjtespartelmasse

 

Professional Medium LS104 Sprøjtespartel

 

Allround-spartelmasse udviklet til håndværkere og nybyggere. Den påføres med hånden, med sprøjte eller rulle og udglattes med Master Pro.

Find produkter

img2

Rationelt værktøj

 

Målet med Rationel maling er at forenkle processerne i din hverdag. Vi anbefaler kombinationer af arbejdsmetoder og produkter, som giver tidsbesparelser og et bedre slutresultat, og som tager hånd om din sundhed og ergonomi. På hvert produkt finder du symboler for værktøj, som gør dit arbejde mere enkelt!

Læs mere om Rationel maling

Nordsjö Professional Expert app appstore google play