star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

RATIONEL MALING

Et rentabelt helhedskoncept til den professionelle maler. Når du er Nordsjö-partner, hjælper vi dig med at få mere fra hånden på kortere tid og med et bedre slutresultat. Professionelle malere, som arbejder effektivt, får både mere tid og flere penge ud af anstrengelserne. Når du er Nordsjö-partner, hjælper vi dig med at få mere fra hånden – på kortere tid og med et bedre slutresultat. Rationel maling er et helhedskoncept, som gør din hverdag mere enkel. Vi tilbyder dig rigtig gode produkter, værktøjer og maskiner. Derudover fortæller vi om effektive, ergonomiske arbejdsmetoder og har løbende uddannelse. Vi vil hjælpe dig med at arbejde bedre, mere sikkert og mere effektivt. I sidste ende er det med til at udvikle din virksomhed, og dermed får du en mere rentabel forretning. Kort sagt bestræber vi os på at finde smarte løsninger, som giver dig glade kunder.

Læs mere

MERE SIKKERT

Mere sikkert handler om vores hensyn til mennesker og miljø. Mere sikkert er vores anerkendelse af professionelle maleres ofta udfordrende arbejdsvilkår. Det er vores pligt at minimere arbejdsindsatsen for at minimere den fysiske belastning. Vi er også fokuserede på at udvikle miljømæssigt bæredygtige løsninger og produkter.

 

BEDRE

Bedre handler om vores kontinuerlige mission – at gå fra god til perfekt. For produkter handler det om vores fokus på at udvikle innovative produkter. For mennesker handler det om altid at tilbyde og opretholde et relevant og højt uddannelsesniveau for vores medarbejdere og vores kunder.

 

MERE EFFEKTIVT

Mere effektivt handler om at være så effektiv som muligt. Vi ved, at hvert minut tæller for en professionel maler. Vi er bevidste om det og bestræber os på at finde smarte løsninger og stille værktøj til rådighed, så vores kunder kan få mere fra hånden på kortere tid.

 

MERE RENTABELT

Mere rentabelt handler om at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning. Rentabilitet er kernen i Rationel maling. Det er summen af at arbejde bedre, mere sikkert, smartere og hurtigere. Det er, hvad vores kunder kan forvente, når de vælger at arbejde med Nordsjö Rationel maling.

 

FORDELE VED RATIONEL MALING

For maleren

  • Gavnligt for akkord og timebetalt arbejde
  • Bedre sundhed og ergonomi
  • Perfekt slutresultat

For malerfirmaet

  • Højere rentabilitet og tidsbesparelser
  • Mulighed for et højt og jævnt arbejdstempo
  • Større konkurrencedygtighed

For bogholderen

  • Mulighed for at medregne flere emner
  • Bedre margener og større fleksibilitet
  • Mere sikker og strammere prissætning