Mal udendørs

Den korte udendørssæson i Skandinavien stiller helt særlige krav til produkter, malingssystemer, høj beskyttelsesfaktor, korte tørretider, gode temperaturegenskaber og tidsbesparelser.


 

img1

One Super Tech

 

Nordsjö One Super Tech har ekstremt god dækkeevne og farvebestandighed, og den er enkel at arbejde med. Men fremfor alt er den selvrensende og beskytter din træfacade år efter år. Det er derfor, Nordsjö One Super Tech er et oplagt valg for professionelle malere.

img2

Et komplet gipssortiment

 

Vores Murtexserie er specialfremstillet til maling og behandling af bl.a. beton, letbeton og gips. Serien leverer et fremragende slutresultat med produkter, som har god klæbeevne, høj farvebestandighed og er lette at påføre.

Find produkter

img3

Rationel maling udendørs

 

Den korte udendørssæson i Skandinavien stiller helt særlige krav til produkter, malingssystemer og værktøj. Derfor lægger vi i vores udviklingsarbejde stor vægt på, at produkter og værktøj har høj beskyttelsesfaktor, korte tørretider og gode temperaturegenskaber. Det sikrer, at du har så meget tid som muligt til at male hver dag

Læs mere om Rationel maling

Nordsjö Professional Expert app appstore google play