Farver, du kan stole på

Nordsjö Professional tilbyder nu en helt nyt sortiment af væg- og loftsfarver. Du kan se frem til at arbejde med farver, som sikrer god dækkeevne, farvebestandighed og et perfekt slutresultat. Vores produkter opfylder kravene til alle udvendige flader og anvendelsesområder. Vælg mellem P-serien, A-serien og Grundserien.img1

Loftsfarve

 

Både Professional 1 og 3 er helmatte og giver et professionelt resultat. Brug Professional 1 til nyproduktion og Professional 3 til ommalinger. Kombiner med Professional Grund+ for at mætte underlaget og få en fin overflade, som løfter malearbejdet.

Find produkter

img2

P-serien

 

P-serien er perfekt til dig, som skal bruge en overflade, der kan tørres af, samt et slidstærkt og robust slutresultat. Farven passer ekstra godt til nyproduktion og miljøer, som udsættes for store belastninger.

Find produkter

img3

A-serien

 

A-serien giver et holdbart, rent og moderne ydre, som er perfekt til nyproduktion med store lysindfald. Farven har en lavere underglans end Grundserien, hvilket giver mere jævne lysrefleksioner og et perfekt slutresultat.

Find produkter

img4

Grundserien

 

Vores Grundserie opfylder malerens krav til et godt produkt og er velegnet til traditionel maling. Farven giver et fantastisk slutresultat og kan med fordel anvendes til både nyproduktion og ommaling.

Find produkter

img5

Højtrykssprøjter, varmeelementer og stor emballage

 

Med sprøjtemaling kan du klare arbejdet over dobbelt så hurtigt. Brug alle former for værktøj, og mal op til 600 kvm med blot en enkelt pakke. En enestående kombination sammen med højtrykssprøjter – 106 % mere arbejde fra hånden på samme tid!

Læs mere om Rationel maling

Nordsjö Professional Expert app appstore google play