star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
teaser energibar mandag

Vi hjælper dig med at holde fokus med god energi

Forretning Kunde Arbejde

At arbejde som maler, er et ærefyldt erhverv, som har lagt farve på vores verden, så længe vi kan mindes. Det mange ikke altid tænker på, er de fysiske belastninger, en helt almindelig dag på arbejdet, faktisk kan betyde for dig som er maler. Derfor er det vigtigt, at holde din krop stærk og fuld af energi, for altid at kunne præstere dit bedste.

Banner maleren

Vi har derfor udviklet en Nordsjö Professional Energy Bar, fyldt med nyttige ingredienser og med smag af hindbær. En naturlig og mættende energibar, som skal holde dit humør, energi og sult på et stabilt niveau hele dagen.

Banner forarbete

Dette går hånd i hånd med vores arbejde for at fremme malerens sundhed med styrkende- og skadesforebyggende øvelser, som kan findes i vores ProActivity app. Besøg vores butikker og smag vores nye energibar - og klik her for at downloade vores Nordsjö Pro Activity app.

Med den rigtige energi og en stærk krop håber vi, at dit liv forbliver ’En nuance bedre’.

Ny

At udarbejde en beskrivelse af arbejdets omfang samt en kundeaftale for malerarbejde

Sådan udarbejder du kundeaftaler

Læs mere
Få den perfekte anbefaling af din malerforretning fra dine kunder

Få den perfekte anbefaling af kunden

Læs mere
Social media marketing-tips

Styrk din forretning med social media marketing

Læs mere
Arbejdets omfang og projektplaner

Få et præcist overblik over arbejdets omfang

Læs mere