Nordsjö Expert app

Visualiser farven med det samme på væggen og find farve- og produktinformation
Se
PJ:s maleri maler med holdbar farve Nordsjö One Super Tech
Nordsjö One Super Tech for en langvarig holdbarhed

Valgte træbeskyttelse for en langvarig holdbarhed til det nordiske klima

Med en god projektering, effektivt malerarbejde og stor omhu i detaljerne har PJs Måleri fra Umeå kunnet realisere visionen om et landligt virksomhedshotel i staldrød farve med hvide detaljer. Det oplagte valg af træbeskyttelse til det omskiftelige nordiske klima var Nordsjö One Super Tech. 


 

Et anderledes nybyggeri


Et stenkast fra ”I20-området”, et af Umeås største byudviklingsområder netop nu, blev virksomhedshotellet Sanden 7 indviet i efteråret. På området har man lavet et anderledes nybyggeri med en kombination af klassisk landbrugsarkitektur og svensk, traditionelt industribygningsdesign, der næsten leder tankerne tilbage til gamle staldbygninger. Industrilængerne er lavet komplet af træ, fra skelet til facade og detaljer. I kraft af smarte løsninger, velovervejede materialevalg, en enkel men effektiv udsmykning og et dristigt farvevalg skiller bygningerne sig ud i industrisammenhæng.

Tegelslagarvägen

Et langvarigt samarbejde


Malerarbejdet blev udført af Umeås førende malerfirma, PJs Måleri, i tæt samarbejde med Nordsjö Professional sælger Peter Norberg samt Jessica Holmberg, lokal leder af Nordsjös butik i Umeå. Selvom farven allerede var bestemt i planlægningsfasen, havde PJs Måleri frie hænder til at løse opgaven på deres egen måde. At Nordsjö allerede har været hovedleverandør og samarbejdspartner for malerfirmaet gennem mange år, gjorde valget let. 

– Vi ved, at samarbejdet med Nordsjö altid fungerer godt, ligesom vi ved, at produkterne lever op til forventningerne. Premiumprodukterne holder på den lange bane, og vi benytter os udelukkende af premium. Dermed føler vi os trygge, både i forhold til vores egen indsats og overfor kunden, siger Mikael Forsman, medejer af PJs Måleri.

Tegelslagarvägen

1.530 liter Nordsjö One Super Tech


Under forårets opstartsmøde kom bestillingen til Sanden 7 på plads, og i juni blev 153 stk. 10-liters spande med den færdigtonet træbeskyttelse Nordsjö One Super Tech Classic Red 334 leveret til træfacaderne, ud over grunder og træbeskyttelse til detaljerne. Valget af produktkvaliteten var både som forventet, men også nødvendigt. Nordsjö One Super Tech er særligt udviklet til at kunne tåle det nordiske klima med vekslende årstider og store temperaturforskelle. 

– Nordsjö One Super Tech er som skabt til træfacaderne her i Umeå, hvor vi har lange, kolde vintre, ret ofte hårde vinde, der kommer ind fra Den Botniske Bugt, og somre med skiftende temperaturer. Produktet har en ekstremt god dækkeevne og farveholdbarhed. I kombination med Nordsjö Tinova Wood Base Oil og Nordsjö Tinova Primer Exterior kan produktfilmen på facaden holde i op til 16 år, så det var naturligvis vores åbenlyse anbefaling i det her projekt, siger Jessica Holmberg, lokal leder af Nordsjö Idé & Design i Umeå. Carl-Johan Lindelöf, kvalitets- og miljøansvarlig hos PJs Måleri, tilføjer: 

– Vi har brugt Nordsjö One Super Tech i flere projekter, og produktet er det naturlige valg for os. Jeg ved, at malerne også kan lide det. Produktet sprøjter ikke, og er meget holdbart, hvilket er godt, når vi skal male effektivt. Nordsjö One Super Tech lever op til vores krav og modstår påvirkninger fra vejret i mange, mange år. Det føles godt at kunne give sådan en garanti til bygherren.

Nordsjö One Super Tech - självrengörande fasadfärg

Så projektet forløb som planlagt?


– Ja, det vil jeg påstå. Bygningerne har gode overflader, så vi har kunnet arbejde effektivt. Og vi har modtaget alle leverancer i tide, hvilket er alfa og omega. Det var lidt for varmt på et tidspunkt i sommer, og så må man holde pause og vente på skygge. Men det var det eneste problem, vi stødte på, så det må man trods alt kalde et vellykket projekt, siger Carl-Johan Lindelöf.

Självrengörande fasad

Et resultat, der skiller sig ud


Set fra Nordsjös perspektiv var Sanden 7 et projekt, som skilte sig ud rent æstetisk, men også en leverance, der forløb efter alle kunstens regler. 

– Alt gik godt. PJs er dygtige og gode til fremsynet planlægning, hvilket gør det let at arbejde med dem. Samtidig ønsker vi konstant at være ét skridt foran. Vores vigtigste opgave er altid at sikre, at malerne har det udstyr, de skal bruge i arbejdet, og det sørgede vi for, siger Peter Norberg og tilføjer: 

– Vi var ude at se på resultatet, nu da projektet var klart, og det så rigtig fint ud. Det er herligt, når man får lov at være med i et lidt anderledes projekt, der skiller sig ud. Når træfacaderne trænger til forbedring om cirka 16 år, får vi forhåbentlig lov at levere produkter til dette projekt igen, afslutter Peter.

Målarmästare och Nordsjösäljare
Nordsjö Professional Expert app appstore google play
Farver indlæses...