Et hotelværelse med en stribet væg

Renovering af hoteller og restauranter med Årets farve fra Nordsjö

Buzz- og Flow-farvepaletterne kan øge værdien af hotel- og restaurantbygninger ved at skabe en energisk og afbalanceret følelse.

For at tiltrække kunder til deres lokaler er det vigtigt for hotel- og restaurantvirksomheder at skabe varme, indbydende rum, hvor folk ønsker at mødes og slappe af.

De glade farver i Buzz-farvepaletten, der er inspireret af den travle biodiversitet på en mark med vilde blomster, er perfekte til at tilføre et rum varme og energi. Kombineret med Årets farve fra Nordsjö, Wild WonderTM, kan de skabe de ideelle rammer for, at folk kan mødes og samarbejde.

Flow-farvepaletten, der består af kystinspirerede farvetoner, fanger rytmerne fra naturens verden - årstiderne, tidevandet, livets cyklusser - for en flydende, afbalanceret følelse. Forskning viser, at forbindelse med naturen kan være med til give en mere afslappet følelse,1 så disse rolige, naturlige farver kan skabe et indbydende farvesammensætning i et hotel- og restaurantmiljø.

Disse fire farveskemaer, der bruger Årets farve fra Nordsjö, Wild WonderTM, og Buzz- og Flow-farvepaletterne kan tilføre værdi til hotel- og restaurantbygninger ved at skabe miljøer, hvor gæster ønsker at mødes og slappe af.

1. Why the Hospitality Industry needs Biophilic Design, Journal of Biophilic Design, 2021

Et harmonisk rum fyldt med glæde

 

De varme, muntre rosa farver i vores Buzz-farvepalet hjælper med til at skabe en positiv og glad følelse. Ved at kombinere disse med bløde, tonende neutrale farver, som f.eks. Årets farve fra Nordsjö, Wild WonderTM, kan man skabe harmoniske rammer, hvor folk har lyst til at mødes.

Farver:
Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Street View B1.18.51
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En væg malet i to lyserøde farvetoner med en buegang, der fører til et andet rum

Et imponerende ydre 

 

Med inspiration fra naturens travle biodiversitet kan de komplementære farvetoner i den muntre Buzz-farvepalet tilføre bygningens ydre en følelse af glæde og harmoni. Ved at male en række balkoner i forskellige klare farver sammen med Wild WonderTM kan man få enhver bygning til at skille sig ud og gøre den uforglemmelig.

Farver:
Nordsjö Coastal Beige E1.08.69
Nordsjö Deepest Soil D6.38.51
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Dark Flame D1.43.36
Deep Montpellier F8.31.69

Et hotel set udefra med rækker af balkoner malet i forskellige farver.

Plads til at slappe af

 

Med inspiration fra tidevand, bølger og jordens naturlige rytmer kan de kystlignende farver i Flow-farvepaletten give nyt liv til et hotelværelse. Her samler en dybblå malet væg rummet, mens den hvide væg bag sengen er med til at afbalancere farverne, hvilket giver en afslappet og behagelig følelse.

Farver:
Nordsjö Silver Trophy TN.01.71
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Blue Temptation T0.11.31

Et soveværelse malet i hvid og dyb blå

Et roligt sted at slukke for tankerne

 

Et hotel- eller restaurantmiljøs evne til at virke styrkende kan øges ved at bruge bløde flydende farver. Dette poolområde kombinerer Wild WonderTM med varme neutrale farver fra Flow-farvepaletten for at skabe en rolig og afslappet følelse – en effekt, der passer perfekt til det klare vand og den blå himmel. 

Farver:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Utopia F0.03.66
Nordsjö Ghost Grey ON.00.78

Et poolområde på et hotel med vægge malet i forskellige blokfarver.
Nordsjö Professional Expert app appstore google play