Skillevægge i et fællesområde malet i forskellige nuancer af blå og blød beige

Brug Årets farve fra Nordsjö til at skabe afbalancerede undervisningslokaler

Uddannelsesmiljøer kræver farver, der skaber et roligt og stabilt læringsmiljø. De naturlige farve i Flow-farvepaletten til professionelle fra Nordsjö kan hjælpe med dette, når de kombineres med Årets farve, Wild WonderTM. Her er fire farvetemaer, der vil give bedre uddannelsesmiljøer, skabe værdi for dine kunder og inspirere unge sind...

Med inspiration fra tidevandet, bølgerne og jordens naturlige rytmer er Flow-farvepaletten til professionelle fra Nordsjö med til at skabe en følelse af ro og balance, der er perfekt til uddannelsesmiljøer. Ud over at være den ideelle rolige kulisse til læring, kan disse kystinspirerede farver også hjælpe eleverne med at føle sig i kontakt med naturen – noget, der har vist sig at forbedre trivslen og give unge sind en øget følelse af undren og fantasi1 samt tilskynde til bæredygtig tankegang2.

1. Mozaffar, Farhang & Mirmoradi, Seyedeh Somayeh. (2012). Effective Use of Nature in Educational Spaces Design. organization, technology and management in construction · an international journal. 4. 381. 10.5592/otmcj.2012.1.3. https://www.researchgate.net/publication/320146449_Effective_Use_of_Nature_in_Educational_Spaces_Design , 2012

2. Education for sustainability: Connecting learners with nature. David Cudworth, De Monfort University, 2021 https://www.bera.ac.uk/blog/education-for-sustainability-connecting-learners-with-nature

Rolige farver til en børnehave

 

Kombinationen af pastelblå farver og Årets farve fra Nordsjö, Wild WonderTM, giver den perfekte blanding af ro, kreativitet og leg i denne børnehave. Skyer i loftet malet med Bright SkiesTM – Årets farve 2022 fra Nordsjö – skaber en "himmelblå" følelse af optimisme, mens vægge malet med Wild WonderTM tilfører varme og skaber forbindelse til naturen.

Farver:
Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78
Nordsjö Bright Skies T0.10.70
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

En børnehave med skyer i loftet, der er malet blåt

En markant farvepalet til en sportshal

 

Et rum med høj energi kræver farver, der gør indtryk, og Flow-farvepaletten til professionelle fra Nordsjö byder på farvetoner, der fungerer både godt i sig selv og kombineret med andre. Her skaber en opdelt væg en effektiv og afbalanceret kulisse i en sportshal. For at skabe opmærksomhed omkring vinduerne bruges den mest lyse farve øverst på væggen, mens et bånd af Wild WonderTM tilfører varme og visuel interesse.

Farver:
Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Blue Temptation T0.11.31

En sportshal med en effekt af opdelte vægge

Afbalancerede farver til et fællesområde

 

I et åbent rum med separate zoner har du brug for et farveskema, der føles sammenhængende. Her er forskellige farvetoner fra Flow-farvepaletten med til at definere hvert arbejdsområde, og fordi de fungerer godt sammen, føles hele rummet samlet. Et centralt strejf af Wild WonderTM bryder de blå toner og giver en visuel effekt.

Farver:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Infinite Sky S9.06.72
Denim Drift S0.10.50
Nordsjö Blue Temptation T0.11.31

Skillevægge i et fællesområde malet i forskellige nuancer af blå og blød beige.

Farveblokke i et bibliotekslokale

 

Farveblokke kan skabe kreativitet og personlighed i et læringsrum. Her en kombination af blå, Wild WonderTM, blød pink og hvid, der går helt op til loftet for at skabe en omsluttende mørk-til-lys-effekt, der skaber den helt rigtige mængde støj i et stille bibliotek.

Farver:
Nordsjö Ghost Grey 0N.00.78
Nordsjö Soft Sand F4.04.73
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Denim Drift S0.10.50

Et bibliotek malet med en delt væg i bløde pasteltoner.
Nordsjö Professional Expert app appstore google play