star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Livet i lokalsamfundet

Vi tror på, at farver kan gøre en enorm forskel i menneskers liv, fordi de har en evne til at skabe et bedre livsmiljø for alle. Vi har farvelagt flere hundrede lokalsamfund over hele verden via vores program Let’s Colour, og vi har gjort byer mere beboelige for flere millioner mennesker. Her kan du kigge nærmere på, hvor vi har givet menneskers liv mere farve.

Sätt färg på Göteborg

Sätt färg på Göteborg er et farve- og beskæftigelsesprojekt, hvor flere aktører arbejder sammen for at give arbejdsløse unge et rigtigt job og skabe større sammenhængskraft i byen.

Sätt färg på Göteborg er et projekt for og med unge. I starten havde man en målsætning om, at man ville hjælpe 100 arbejdsløse unge med at få et job frem til 2021. Med hjælp fra arbejdsformidlingen, malerfirmaer og flere andre er de godt i gang med at overgå målet.

Via praktikpladser får unge med malerbaggrund en mulighed for at vise de firmaer, der er involveret i projektet, hvad de kan. De får hjælp til at gennemføre deres lærlingeperiode, udfylde hullerne i deres uddannelsesforløb og tage deres svendeprøve. Også arbejdsløse uden en maleruddannelse får chancen for at prøve kræver med faget, og hvis det fanger deres interesse, får de hjælp med praktik og uddannelse. Under praktikperioden er de med til at gøre Gøteborg til en mere farveglad by før Gøteborgs 400-års jubilæum i 2021.

Derudover får både skoler, børn og unge mulighed for at deltage og bidrage på forskellige måder. Alle skal have mulighed for at være med og farvelægge vores by.

Trappeopgange i lejlighedsbygninger er ofte ret kedelige. Det vil farve- og beskæftigelsesprojektet Sätt Färg på Göteborg lave om på. Sammen med arbejdsløse unge og Per Nimér, der er designchef i AkzoNobel/Nordsjö, farvelægger de nu et helt syvetagers trappehus i Hammarkullen.

Cidade que Brinca, EMEF Duque de Caxias, São Paulo, Brasilien

Cidade que Brinca-projektet satser på at skabe områder til udendørs leg og aktiviteter for børn. Til dette projekt er der doneret 112 liter, og 58 mennesker arbejdede for at skabe sjove og opmuntrende vægmalerier rundt omkring i São Paulo.

Beledi, Egyesitett Szocialis Kozpont (socialcenter), Beledi, Ungarn

Over 60 frivillige samledes for at male de forsømte og umoderne indervægge i socialcentret. De nymalede vægge fik centret til at lyse op for alle besøgende, unge som gamle.

Læs mere

Syv trappefarver